Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Blauwprint Mod – Modthesims

 photo MTS_velocitygrass-1363031-created_blueprint_zpsc5de6d91.jpg

Eens even heel wat anders dan een vers van de pers nieuwtje over De Sims 3 Exotisch Eiland of De Sims 4. Op Modthesims heeft lid velocitygrass een mod gemaakt voor de blauwprinten! Met deze mod kun je je eigen blauwprinten maken! Erg handig als je dus snel een eigen gemaakt huis wilt hebben!

| ModtheSims: Blauwprint mod |

4 gedachtes over “Blauwprint Mod – Modthesims”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>