De Sims 3 Exotisch Eiland komt eraan!

De Sims 3 Exotisch Eiland komt eraan!

Nieuwe trailer en beelden van ZeemeerSims, ontdekkingsreizen en meer voor hét Uitbreidingspakket van de zomer  

 

De Sims 3 Exotisch Eiland is in zicht! Omdat deze zomerknaller volgende week gelanceerd wordt, onthult The Sims Studio vandaag een gloednieuwe trailer. Hierin is te zien wat voor zomerse taferelen de spelers te wachten staan in deze tropische wereld.

 

In De Sims 3 Exotisch Eiland komen er ZeemeerSims, monsters, haaienaanvallen, O jaa! onder water en nog veel meer voorbij. Het nieuwe Uitbreidingspakket staat garant voor hilarische en bloedstollende belevenissen, die je Sims nog meer naar het volgende avontuur zullen doen snakken.

 

En als je na deze trailer nog geen genoeg hebt van De Sims 3 Exotisch Eiland, moet je zeker ook morgen, 18 juni om 19:00 uur, De Sims live-uitzending even bekijken. Tijdens de uitzending wordt er een live-demo gepresenteerd waarin je kunt zien wat er allemaal onder de zeespiegel te beleven is in deze game. Verder komt een nieuwe teamgenoot, werkend aan De Sims 4, vertellen over de creatie van nieuwste Sims game. De Sims 4 wordt in 2014 uitgebracht. Kijk via www.thesims.com/live.

De Sims 3 Exotisch Eiland kan vanaf nu gereserveerd worden en gaat op 27 juni 2013 voor anker in de winkel en op Origin.com, waar de game gedownload kan worden. Spelers die het Uitbreidingspakket alvast reserveren krijgen de Limited Edition van de game, inclusief het ‘Eiland Overlevingspakket’: een nieuwe set met spullen die je Sims kunnen gebruiken om te overleven op een onbewoond eiland. En we hebben een extra uitdaging voor jullie: als er via Origin meer dan 4.000 exemplaren van De Sims 3 Exotisch Eiland worden gereserveerd, krijgt iedereen die de game vóór 21 juni heeft gereserveerd automatisch De Sims 3 Barnacle Bay!

 

3 reacties

  1. Mm barnacle bat lijkt me wel leuk maar het downloaden van zo’n spel duurt bij mij best lang dus ik twijfel of ik dat zal doen

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *