Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Nieuws

Nieuw teamlid in het team: Stefanovic!

Het komt misschien voor iedereen uit een onverwacht hoekje maar we hebben er een nieuw teamlid bij! Stefanovic heeft al een duidelijke naam in de Sims Community omdat hij eerst mee heeft gewerkt aan de site van SimView en iSims Benelux. Stefanovic is daardoor al een bekende van ons en kunnen wij nu echt met trots bekend maken dat wij een nieuw teamlid hebben! Stefanovic gaat onder andere mee werken aan reviews en houd jullie kleine lieverds ook een beetje in de gaten! Stefanovic heeft net zoals ieder nieuw teamlid een proeftijd van 2 maanden waar hij vast en zeker door heen zal komen! Welkom bij het team!

| Nieuw teamlid in het team: Stefanovic |

14 gedachtes over “Nieuw teamlid in het team: Stefanovic!”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>