Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Exotisch Eiland

De Sims 3 Exotisch Eiland Registratie beloning: Tropische Wateren Hoedenpakket

Een tijdje terug hadden we al gemeld dat de registratie beloning iets te maken zou hebben met tropische water hoeden, maar nu is dan eindelijk een plaatje verschenen om welke hoeden het gaat! Tropische hoeden voor hem en haar. Jammer genoeg is het pas echt te downloaden als je De Sims 3 Exotisch Eiland hebt geregistreerd. Nog maar even wachten tot donderdag dus!

| De Sims 3 Exotisch Eiland; Registratie Beloning |

Een gedachte over “De Sims 3 Exotisch Eiland Registratie beloning: Tropische Wateren Hoedenpakket”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>