SN Mini Review: Teppanyaki-grill van Chun Co.

teppanyaki

Stefanovic is nog maar net teamlid maar heeft nu al zijn eerste review voor Simsnieuws geschreven. Deze gaat over de Teppanyaki-grill van Chun Co., premium materiaal dat zowel in een set als los verkrijgbaar is.

In de Store verschijnen geregeld nieuwe premiumitems. Premiumitems voegen vernieuwende gameplay toe. Dit geldt ook voor de Teppanyaki-grill van Chun Co. De Teppanyaki-grill van Chun Co. is verkrijgbaar in de Japanse Eetkamerset van Itadakimasu en is tevens los verkrijgbaar. Aan de gehele set hangt een prijskaartje van 1.400 SimPoints en de set bevat 21 items. Het premiumitem zelf kost 500 SimPoints. Niet alle premiumitems en sets zijn het kopen waard. De vraag is, of de prijs-kwaliteitverhouding van deze set goed genoeg is.

De Teppanyaki-grill van Chun Co.
Met de Teppanyaki-grill van Chun Co. kunnen Sims hun kookgrenzen verleggen. Hoe hoger het kookniveau van een Sim is, des te meer typische teppanyaki-gerechten hij kan bereiden. In totaal kunnen Sims acht nieuwe gerechten bereiden, waaronder groente teppanyaki en kip teppanyaki. Als een Sim niveau zeven in het koken heeft behaald, kan hij filet mignon, grote garnalen, kreeft, pepersteak en zalm teppanyaki grillen. Koks die op het hoogste niveau werken, kunnen teppanyaki trio bereiden. Dat wordt smullen!

PMTG1 PMTG2

Sims kunnen ook leuke trucjes uithalen met de grill. Onderscheid je van een amateuristische kok door een uienvolkaan te laten zien of jongleer met eieren. Wees er wel zeker van dat je de fijne kneepjes van het vak in de vingers hebt, want onhandige Sims kunnen zichzelf in brandsteken of de eieren op de grond laten vallen.

Dankzij de vetafscheider sluit de grill naadloos met de rest van de keuken aan. Door de vetafscheider te activeren, blijft de grill schoon en worden de gerechten die Sims bereiden een stuk lekkerder.

PMTG3 PMTG4

De Japanse Eetkamerset van Itadakimasu

Met de Japanse Eetkamerset van Itadakimasu kun je eenvoudig een wok restaurant inrichten. De items zijn mooi vormgegeven. Ze zien er modern uit en tegelijkertijd proef je de Japanse sfeer bij binnenkomst. Het mooie aan de set is, is dat er naast meubilair ook decoratieve items zijn toegevoegd. Decoratieve voorwerpen bepalen de sfeer in het gebouw sterk. Neem bijvoorbeeld de Jade Pagode. Het is belangrijk dat Sims in stijl kunnen dineren.

PMTG5 PMTG6

Conclusie

Met de Teppanyaki-grill van Chun Co. haal je de Oosterse keuken in huis en til je je kookvaardigheid naar een nieuw niveau. Sims maken indrukwekkende manoeuvres tijdens het grillen: ze slijpen messen, spelen met vuur en gooien voedsel door de lucht. Het aantal maaltijden dat een Sim op de Teppanyaki-grill van Chun Co. kan bereiden, is erg minimalistisch. Daarin tegen is de sfeer met de extra items top. De grill is een leuke toevoeging voor de koks onder ons, het is alleen de vraag hoe vaak je het voorwerp gaat gebruiken en of het echt noodzakelijk is om te hebben.

Ben je geïnteresseerd geraakt in de Teppanyaki-grill van Chun Co. of de Japanse Eetkamerset van Itadakimasu? Neem dan snel een kijkje op de Store!

2 reacties

  1. Eeuwig zonde dat de downloads zo ontzettend duur zijn, want dit lijkt me weer erg leuk, maar deze gaat er bij mij dus niet (legaal) komen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *