Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Exotisch Eiland

ModTheSims Tutorial: Hoe maak je een verborgen eiland?

45441_130627231021TS3W2013-06-2719-30-12-48_zps03da5eb6

Nikel23 heeft op ModTheSims een tutorial geplaatst hoe je stap voor stap een verborgen eiland kunt maken en kunt gebruiken in andere werelden. Eerder melde wij een soort gelijk bericht maar je kunt nooit genoeg informatie hebben om er uit eindelijk uit te komen hoe alles werkt! Veel plezier met het maken van jullie verborgen eilanden!

| MTS: Hoe maak je een verborgen eiland? |

Een gedachte over “ModTheSims Tutorial: Hoe maak je een verborgen eiland?”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>