Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

De Sims 3 Officiële magazine nummer 3 is uit!

Een nieuwe editie van De Sims 3 Official Magazine is uit! De vorige twee edities waren dus een succes anders blijft EA er natuurlijk niet mee door gaan. Deze editie is wederom verkrijgbaar in de AppStore, Google Play en ook is de magazine verkrijgbaar in de Kindle webshop. De web versie verschijnt altijd iets later, maar wanneer deze komt melden wij deze natuurlijk ook!

| De Sims 3 Officiële magazine: Uitgave 3 |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>