De Sims Live Broadcast 23 juli 2013

simslivebroadcast

Join us for the next The Sims Live Broadcast on Tuesday, July 23 at 10AM PDT where we’ll be revealing The Sims 3’s next expansion pack and showing a live gameplay demo of some new “futuristic” features.

We’ll also be giving a sneak peek into the content of our “movie themed” stuff pack and announcing more details about The Sims 4’s big reveal at this year’s gamescom. Save the date and spread the word for #TheSimsLB on July 23!

 

De eerst komende live broadcast van De Sims zal plaats vinden op 23 juli aanstaande, eerst zou de chat plaats vinden op 9 juli maar deze is dus verschoven naar de 23ste, wederom om 19:00 ’s avonds.  Wat mij tevens ook opvalt is het logo van De Sims 4, deze is anders dan de vorige keer dat wij hem hebben gezien. Zoals gewoonlijk zullen wij de live broadcast op de site plaatsen.

3 reacties

  1. Dit vind ik nou een beetje onaardig. Ik had mij helemaal verheugd op volgende week dinsdag aangezien ik dan hoogst waarschijnlijk de hele dag op mijn bed zal liggen creperend van de pijn. Dan zouden ze mij hierbij nog kunnen verblijden, maar nu is het gewoon twee weken verplaatst. Het is goed als ze maar goed werk verrichten 😀

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *