De Sims 3 Store nieuwe set: Hipster Loft De Koffieboon

Hipster Loft De Koffieboon

Hipster Loft de Koffieboon
We gaan met een paar man naar de loft om wat gedichten te schrijven. Je kunt meegaan. Of niet. Het maakt niet echt uit. We dachten alleen, omdat het een behoorlijk vette industriële loft is, vol met loftachtige dingen, dat het vet wordt en totaal niet pretentieus. Kijk trouwens even naar onze vette nieuwe kleren en kapsels. Ze zijn vet, niet?

De Hipster Loft De Koffieboon set kost op het moment 1.600 Simpoints deze actie geld tot 19-07-2013 en dan kost de set 1.800 punten. Voor het aantal Simpoints krijg je 31 voorwerpen waaronder haar, voorwerpen en kleren.

7 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *