Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

De Sims 3 Into the Future en Film Accessoires release datums!

Fansite The Sims Community heeft  twee afbeeldingen gevonden met daarop de release datums én het logo van De Sims 3 Film Accessoires en Into The Future gevonden. De release datums op de afbeeldingen zijn Amerikaanse Release datums, dus wij moeten uitgaan dat wij twee dagen later het spel zullen krijgen. Dat wordt dan 12 September 2013 voor De Sims 3 Film Accessoires en 24 Oktober voor De Sims 3 Into The Future.  Erg spannend allemaal!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>