Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Film Accessoires

De Sims 3 Film Accessoires vier nieuwe screenshots

Simsdomination is lekker op dreef en dat is te merken! Zij plaatsen naast alle screenshots van De Sims 3 Into The Future, de boxart daarvan en de boxart van De Sims 3 Film Accessoires ook nog eens vier screenshots van De Sims 3 Film Accessoires. Wij blijven benadrukken dat wij niet weten of het gaat om legitieme screenshots!

Een gedachte over “De Sims 3 Film Accessoires vier nieuwe screenshots”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>