Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder GamesCom 2013

SimsNieuws op Gamescom!

gamescom_header_975x285
Zoals jullie wellicht weten zijn wij van Simsnieuws uitgekozen om YibSim te zijn, hierdoor mochten wij bijvoorbeeld bellen met de The Sims Studios om te horen over De Sims 4. Maar er zit nog veel meer spannends aan te komen want ik, FranSor mag namelijk naar Gamescom om daar een zogehete ‘Simscamp’ te volgen! Dit houdt in dat ik van 19 tot en met 23 augustus in Keulen ben om De Sims 4 te zien en te coveren voor jullie!

SimsCampLogo_Mon5Aug

Vanaf vandaag mag ik er eindelijk openlijk over praten. Veel details heb ik nog niet maar mocht je al vragen hebben dan kan je ze altijd in de comments of via Twitter (@Simsnieuws) stellen.

7 gedachtes over “SimsNieuws op Gamescom!”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>