Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder GamesCom 2013

Heb jij vragen over De Sims 4?

SimsCampLogo_Mon5Aug

Volgende week zit ik, FranSor, maar liefst 5 dagen in Keulen waarvan 3 helemaal gewijd zijn aan het Simscamp. Hier krijg ik de mogelijkheid om meer te weten te komen over De Sims 4 maar daarvoor wil ik graag weten met welke brandende vragen jij nog zit! Laat het me weten in deze comments of, en eigenlijk het liefst, op het forum.

| Klik hier om naar het vragentopic te gaan |

8 gedachtes over “Heb jij vragen over De Sims 4?”

 1. mitch

  Sorry dat ik het zo vraag, Ik weet niet hoe het forum werkt.

  -Hoe zijn de sociale interacties verbeterd?

  -Er is meerdere keren gerefereerd naar multi tasken, hoe zie je dat terug in het spel?

  -Zijn er rabbitholes?

  -Is de mogelijkheid om woohoo te doen in de auto terug? (woohoo in de auto is gewoon grappig :’) )

  -Het zou ook wel leuk zijn als de sims anders zouden reageren op familie die ze tegen komen in de stad (familieleden die niet in het houshouden zitten)

 2. Nina

  Hoi, ik heb gisteren de Sims 4 gekocht, toen ik thuis was heb ik hem gelijk geinstalleerd maar nu kan ik hem niet spelen, ik krijg de foutmelding: De sims 4 werkt niet meer, de oorzaak hiervan is APPCRASH mijn laptop moet het spel wel aankunnen als het goed is, er staan nog wel 4 spellen van de Sims 3 op mijn laptop, is het misschien een optie om die te verwijderen?
  ik had nog 21 GB op mijn laptop staan en het spel heeft tien GB nodig volgens mij dus daar kan het ook niet aan liggen, kan iemand mij helpen please? ik wil de sims 4 spelen! xx

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>