Gamescom 2013 – dag 2

SimsCampLogo_Mon5Aug

Dag 2! Na een nacht met een betere nachtrust ben ik er helemaal klaar voor. Vandaag krijgen we twee presentaties; één over het maken van Sims, dit is met een hands-on dus verwacht vanavond al meer info hierover!, en de ander gaat over emoties en de invloed ervan. Daarnaast mogen we ook De Sims 3 Vooruit in de Tijd spelen. Een drukke dag dus vol speelplezier! Ik zal zo snel mogelijk alles uittypen en posten voor jullie, hopelijk staat alles er rond middernacht op!

8 reacties

  1. Blijkt dus dat er 5 levensfasen zijn in de Sims 4 als ik de screens op twitter moet geloven. Ik hoop niet dat ze jongvolwassene weg doen en alleen maar volwassene doen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *