De Sims 3 Store: Verse Boerderijvolk set nu verkrijgbaar

Thumbnail_688x336

Verse Boerderijvolk set (inclusief premium materiaal)
Zijn de kippen en paarden op de boerderij van je Sim wat eenzaam? Doe er wat aan met de Verse Boerderijvolk-set, met daarin Uitmelkerij Zuivelhoeve, en zie al je problemen als sneeuw voor de zon verdwijnen! Behalve koeien (KOEIEN JA!), krijg je ook een gloednieuwe set met daarin pionierskleding en decoraties waarmee je jouw eigen perfecte boerderij kunt bouwen! Jouw Sims kunnen hiermee in bijna al hun eigen behoeften voorzien!

Thumbnail_688x336_ADD4


Uitmelkerij Zuivelhoeve (Op het moment niet apart verkrijgbaar)
In Uitmelkerij Zuivelhoeve kun je koeien urenlang (uit)melken. Alleen zijn dit geen gewone koeien… ze geven je verschillende smaken melk en als je geluk hebt zelfs milkshakes! Maar kijk uit, deze koeien zijn slim en competitief ingesteld. Ze kennen geen genade als ze een intens potje Boter-Kaas-Hoef spelen, en ze vinden het ook niet leuk om omver te worden geduwd!

De set kost op het moment 1.400 Simpoints en bevat 20 voorwerpen. Het is nog de vraag of de set een ‘start’ actie krijgt zoals bij alle sets. Zodra de actie verschijnt zullen wij de post updaten!

3 reacties

  1. Uitmelkerij zuivelhoeve, goh ze hebben de naam goed uitgekozen zeg. en maar blijven uitmelken met dingen die ze allang in beestenbende hadden kunnen doen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *