De nieuwe Store wereld heet ‘Midnight Hollow’

Thumbnail_300x300

Vanmiddag werden wij blij verrast met een e-mail van EA Benelux met daar in de naam van de aankomende store wereld. Met pijn en moeite konden wij onze monden houden maar nu is het eindelijk 19:00 en mogen we er over praten! In de mail is ook al een kleine omschrijving gegeven van de nieuwe wereld. 26 September komt de wereld uit.

In een land ver weg, midden in een bos, ligt het stadje Midnight Hollow. Creatieve en ondernemende spelers kunnen nu hun eigen winkels beginnen en hun bedrijfjes runnen terwijl ze de andere ‘Midnight Hollowers’ leren kennen. In Midnight Hollow wonen veel ruimdenkende en excentrieke Sims. Fans uit alle Simstreken zullen de familie Spencer uit De Sims 2 herkennen, die zeer populair is in dit charmante stadje. Beleef de intrigerende wereld van Midnight Hollow en alles wat deze te bieden heeft als de uitbreiding later deze maand uitkomt.

De Sims 3 Midnight Hollow is een nieuwe wereld voor De Sims 3. De wereld bevat nieuwe Sims en decoraties plus nieuwe gameplay in de vorm van de Vlugge Verkoopcollectie waarmee je een winkel kunt openen en runnen in de nieuwe wereld. 

Voor meer informatie over De Sims 3 Midnight Hollow klik je hier.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *