Nieuwe premium materiaal van De Sims 3 Midnight Hollow

Thumbnail_688x336

De nieuwe wereld Midnight Hollow is net aangekondigd door EA en het premium materiaal was al in de trailer te zien. Nu zijn ook de pagina’s voor Midnight Hollow in de store gezet. Hier kun je al een klein beetje zien wat het nieuwe premium materiaal is. Jammer genoeg zal de set voorlopig niet apart verkrijgbaar zijn. Hier onder de omschrijving.

Zaken
Met de Vlugge Verkoopcollectie haal je in één klap alle middelen in huis om je eigen bedrijfje te starten! Je hoeft alleen maar wat spullen uit te stallen op de vloerkleden, platformen, muurplanken of parkeerplaatsen uit deze collectie, om je waren als zoete broodjes over de toonbank te zien gaan! Je kunt zelf je eigen assortiment samenstellen, spullen te koop zetten, verkopers aannemen of ontslaan en je dagelijkse verkoopcijfers in de gaten houden! Het is zelfs mogelijk om de openingstijden te bepalen en je winkel een eigen naam te geven! Stop dus nu met lezen en laat je ondernemersgeest de vrije loop!

  • Bouw het bedrijf van je dromen met de Vlugge Verkoopcollectie door vloerkleden, platformen, muurplanken of parkeerplaatsen te gebruiken om de perfecte lay-out te creëren voor de winkel die je altijd al hebt willen hebben.
  • Zet een kassa neer om een kassière in dienst te nemen, of laat je Sim de kassa bedienen als de kassière even pauze neemt.
  • Drijf de verkoop omhoog en bekijk je verkoopcijfers om het totaal aantal verkopen van vandaag of het totaal aantal verkopen ooit te bekijken.
  • Zet de Winkeldeur neer om je winkel een naam te geven en de winkeluren in te stellen.

Wanneer het nieuwe premium materiaal verschijnt samen met de wereld zullen wij wederom een review maken!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *