Licht, Camera… Actie! De Sims 3 Film Accessoires is nu verkrijgbaar!

TS3_SP09_LAUNCH_SCREENS_SHOT_01_001

Licht, Camera… Actie!

De Sims 3 Film Accessoires is nu verkrijgbaar!

TS3_SP09_LAUNCH_SCREENS_SHOT_03_001

Schiphol-Rijk, 12 september 2013 – De Sims 3 Film Accessoires* is nu verkrijgbaar! Haal alle glitter en glamour van de betoverende filmwereld die Hollywood naar de huizen van je Sims. Waan je in een filmstudio, waar de meest fantastische verhalen verteld worden aan de hand van decoraties, meubels en kostuums die geïnspireerd zijn op verschillende herkenbare filmstijlen.

Spelers kunnen met de drie unieke filmgenres, Striphelden, Wilde Westen en Horror alle kanten op. Er zijn allerlei bouwmaterialen en spullen verkrijgbaar in deze thema’s. Of je nou een schuilplaats voor een gemaskerde held wilt creëren of je Sims in een cowboykloffie of Victoriaanse jurken wilt steken; de mogelijkheden zijn eindeloos. De Sims 3 Film Accessoires brengt het witte doek naar jouw computerscherm.

De Sims 3 Film Accessoires is nu online en overal ter wereld in de winkel verkrijgbaar. Koop De Sims 3 Film Accessoires via Origin en ontvang de exclusieve Regieset, met daarin exclusieve voorwerpen en rekwisieten. Klik hier voor meer informatie over De Sims 3 Film Accessoires.

*Je hebt De Sims 3 voor PC/MAC nodig om te spelen.

*Je hebt De Sims 3 voor PC/MAC nodig om te spelen.

Over De Sims

De Sims™ laat miljoenen spelers overal ter wereld al meer dan tien jaar genieten van de leukste games en heeft daarmee een onuitwisbare stempel op de interactieve wereld gedrukt. De Sims is een veel geprezen wereldberoemd interactief entertainmentfenomeen. Er zijn tot op heden meer dan 150 miljoen titels verkocht. De uitgebreide portfolio wordt nog steeds verder uitgebreid op verschillende platformen, om een zo breed mogelijk publiek te bereiken en spelers op creatieve wijze te blijven inspireren. De Sims blijft aantrekkingskracht uitoefenen door de gameplay voortdurend te ontwikkelen, zodat de games altijd actueel, aangrijpend en boven alles heel erg leuk zijn. De Sims toont een microkosmos van de samenleving, waarin spelers de mogelijkheid krijgen om met het leven te spelen door virtuele wezens te creëren en besturen, waarmee het weer mogelijk is om betekenisvolle verhalen te vertellen. De creaties van honderden miljoenen spelers kunnen gedeeld en gedownload worden via een van de meest actieve spelercommunities ter wereld. Dat veel mensen De Sims leuk vinden, blijkt uit de 30 miljoen fans die overal ter wereld op de sociale netwerken actief zijn. Dankzij de grote variatie aan unieke thema’s, meeslepend materiaal en samenwerkingen met de grootste merken en artiesten, is er met De Sims voor elk wat wils. Spelers kunnen altijd en overal spelen op hun favoriete platform. Bezoek www.desims3.nl   voor meer informatie over De Sims 3.

Over Maxis

Maxis werd opgericht in 1987 en is nu een label van Electronic Arts, met studio’s in Emeryville, Redwood Shores, en Salt Lake City. Het bedrijf heeft een aantal van de meest populaire spelreeksen ter wereld bedacht, zoals SimCity, Spore™ en The Sims™, wat een van de bestverkochte reeksen in de gamegeschiedenis is. Maxis-games staan garant voor diepgaande simulatie met veel ruimte voor de creativiteit van de speler en unieke, genrebepalende gameplay.

Over Electronic Arts

Electronic Arts (NASDAQ: EA) is wereldleider op het gebied van digitale interactieve entertainment. Het bedrijf levert games, content en online diensten voor op internet aangesloten spelconsoles, persoonlijke computers, mobiele telefoons, tablets en sociale netwerken. EA heeft meer dan 275 miljoen geregistreerde spelers en is actief in 75 landen.

In het fiscale jaar 2012 heeft EA een GAAP-nettowinst van $4,1 miljard behaald. Vanuit het hoofdkwartier in Redwood, Californië is EA bekend geworden vanwege een brede portefeuille aan veelgeprezen kaskrakers van hoge kwaliteit, zoals The Sims™, Madden NFL, FIFA Soccer, Need for Speed™, Battlefield™ en Mass Effect™. Meer informatie over EA is beschikbaar op http://info.ea.com.

SimCity, Spore, The Sims en Need for Speed zijn handelsmerken van Electronic Arts Inc. Mass Effect is een handelsmerk van EA International (Studio en Publishing) Ltd. Battlefield is een handelsmerk van EA Digital Illusions CE AB. John Madden, NFL en FIFA zijn eigendom van de betreffende eigenaren en worden met toestemming gebruikt. Mac is een handelsmerk van Apple Inc., geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. Alle overige handelsmerken zijn eigendom van de betreffende eigenaren.

* OM TE SPELEN EN TOEGANG TE KRIJGEN TOT EVENTUELE BONUSCONTENT EN ONLINE DIENSTEN HEB JE EEN INTERNETVERBINDING EN EEN ORIGIN-ACCOUNT NODIG, MOET JE AKKOORD GAAN MET DE LICENTIEOVEREENKOMST VOOR EINDGEBRUIKERS VAN ORIGIN EN HET PRODUCT, MOET JE DE ORIGIN-CLIENTSOFTWARE INSTALLEREN (www.origin.com/about) EN MOET JE JEZELF REGISTREREN MET EVENTUEEL BIJGELEVERDE SERIECODE(S) VOOR EENMALIG GEBRUIK. REGISTRATIE VAN SERIECODES IS BEPERKT TOT ÉÉN ORIGIN-ACCOUNT PER SERIECODE. SERIECODES KUNNEN NA GEBRUIK NIET WORDEN OVERGEDRAGEN EN BLIJVEN GELDIG ZOLANG DE ONLINE DIENSTEN BESCHIKBAAR BLIJVEN. OM TE SPELEN MOET JE VOLDOEN AAN DE LEEFTIJDSEISEN DIE PER LAND KUNNEN VERSCHILLEN. EULA’S EN AANVULLENDE VOORWAARDEN VIND JE OP WWW.EA.COM/1/PRODUCT-EULAS. HET EA ONLINE PRIVACYBELEID EN GEBRUIKSVOORWAARDEN VIND JE OP www.ea.com. EA BEHOUDT ZICH HET RECHT VOOR OM ONLINE DIENSTEN EN ONLINE FUNCTIES TE STAKEN 30 DAGEN NA AANKONDIGING OP www.ea.com/1/service-updates.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *