Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

The Sims YouTube: Midnight Hollow Speciaal opgenomen demo

Demo

SimGuruSmitty heeft in de livebroadcast gezegd dat er op 18 en 19 september aanstaande, een speciaal opgenomen filmpje van Midnight Hollow verschijnt op hun YouTube kanaal. Het filmpje zal alleen deze twee dagen beschikbaar zijn, vergeet niet te kijken! Ze maken deze video speciaal omdat ze niet alles kunnen laten zien in de Live Broadcast van vandaag.

| The Sims YouTube: Midnight Hollow speciale opgenomen demo |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>