Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder SimCity, SimCity Steden van de Toekomst en Simcity Uitbreidingen

SN Mededeling: SimCity Steden van de Toekomst Forumgedeelte

SimCityUitbreiding5

Ondanks dat het persbericht over de eerste uitbreiding van SimCity nog niet binnen is, lijkt alles er toch op dat ‘SimCity Steden in de Toekomst’ de allereerste uitbreiding zal gaan worden voor SimCity. Hiervoor hebben wij al een forum gedeelte aangemaakt zodat jullie lekker kunnen babbelen over de allereerste uitbreiding van SimCity. Zijn jullie al enthousiast?

| SN Mededeling: SimCity Steden van de Toekomst Forumgedeelte|

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>