Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store

SN Mini Review: Uitmelkerij Zuivelhoeve

UitmelkerijvanZuivelhoeve

“In Uitmelkerij Zuivelhoeve kun je koeien urenlang (uit)melken. Alleen zijn dit geen gewone koeien… Ze geven je verschillende smaken melk en als je geluk hebt zelfs milkshakes! Maar kijk uit, deze koeien zijn slim en competitief ingesteld. Ze kennen geen genade als ze een intens potje Boter-Kaas-Hoef spelen, en ze vinden het ook niet leuk om omver te worden geduwd!” 

Moeeeeeee! Het is tijd voor een koe-achtige review van de Uitmelkerij Zuivelhoeve, trek je tuinbroek en kaplaarzen maar aan want het is tijd om eens een koetje te gaan melken. Moeee! Zal deze koeienset aan onze verwachtingen doen?

| SN Mini Review: Uitmelkerij Zuivelhoeve |

Een gedachte over “SN Mini Review: Uitmelkerij Zuivelhoeve”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>