Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store en De Sims 3 Store Werelden

Midnight Hollow Festival Kavel

MidnightHollowFestivalKavel

Speciaal voor Midnight Hollows heeft SimGuruSmitty nog een festival kavel gemaakt. Deze kavel is gratis te downloaden in de Uitwisseling. Voor de festival kavel heb je De Sims 3 Seizoenen nodig. Mocht je problemen hebben met de festival kavel, dat hij niet in je bibliotheek verschijnt, dan moet je het package bestand in je ‘DCBackup’ folder verwijderen en deze plaatsen in de ‘Library’ folder.

| De Sims 3 Uitwisseling: Midnight Hollow Festival Kavel | 

*Met dank aan Cindy voor het melden*

Een gedachte over “Midnight Hollow Festival Kavel”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>