Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Wedstrijden

SN Random Giveaway ‘Midnight Hollow’ Winnaar!

Allereerst wil ik iedereen bedanken die mee heeft gedaan met de random giveaway! Het was moeilijk om iemand ‘random’ te kiezen en uit eindelijk heeft een generator het moeten doen. Hier uit is gekomen dat >TotallyGeeked< de nieuwe wereld ‘Midnight Hollow’ heeft gewonnen! We zullen de set vandaag nog proberen te giften en alvast heel veel plezier hier mee, nogmaals iedereen bedankt voor het meedoen! Hopelijk gaan wij binnenkort weer een giveaway doen! >TotallyGeeked< ontvangt dadelijk een PM van Ray met een persoonlijke felicitatie! Wil je >TotallyGeeked< feliciteren met de prijs, dan kan dat natuurlijk hier !

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>