Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Vooruit in de Tijd

De Sims 3 Vooruit in de Tijd Launch Trailer

Een gedachte over “De Sims 3 Vooruit in de Tijd Launch Trailer”

  1. Yolo

    Toen ik die baarden zag kwam the hunger games meteen in mij op. Toen ik hem hoorde zeggen “May the ods be ever in your favour.” wist ik het meteen. Ik geloof dat deze uitbreiding lichtelijk ge├»nspireerd is op the hunger games :D. Zou awesome zijn. Of misschien bedenken zij zich dat nu pas…

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>