Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store en De Sims 3 Store Werelden

De Sims 3 Roaring Heights Nederlandse Product Pagina!

roaring
Roaring Heights
Verdiep je levensstijl
Welkom in een stad waar gewaagde vormen, diepe kleuren en prachtige gebouwen hun stempel op de skyline drukken! De inwoners van Roaring Heights leiden alles behalve een saai leventje in deze stad vol adembenemende wolkenkrabbers en volle stranden. Iedereen komt aan zijn trekken in Roaring Heights; of je nou wilt chillen op de boulevard, snel carrière wilt maken of thuis stijlvolle feesten wilt geven. Er zijn allerlei nieuwe kansen binnen handbereik, dus je kunt zelf bepalen hoe jij je tijd in Roaring Heights spendeert!

Je kunt de extra SimPoints die je bij de Gouden Editie-bundel krijgt vrij spenderen, maar wij raden De Boulevard aan. Deze locatie is speciaal ontworpen met Roaring Heights in het achterhoofd. Bij deze locatie hoort ook het premium materiaal van de Hemelhoge Achtbaan.

Binnenkort beschikbaar!

Achtbaanroaring
roaringauto
Inclusief  Premium Materiaal
Klassieke Coole opknapauto

Ze ziet er nu misschien nog niet zo flitsend uit, maar met wat sleutelwerk aan de motor en carrosserie zou ze zomaar eens een echte beauty kunnen worden.Roaring Heights is vanaf 14 december 2013 verkrijgbaar en komt weer in twee verschillende bundels. Jammer genoeg is de wereld weer niet met SimPoints te koop maar met bundels: Een standaard en een gouden bundel. De standaard bundel kost 16,00 en daarvoor krijg je: De wereld, het premium materiaal en 100 Simpoints. De gouden bundel kost €27,00 euro, daarvoor krijg je: De wereld, het premium materiaal, de boulevard kleding en 1900 simpoints.

3 gedachtes over “De Sims 3 Roaring Heights Nederlandse Product Pagina!”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>