EA Media Alert: De Sims 3 Roaring Heights vanaf nu verkrijbaar

De Sims 3 Roaring Heights is nu verkrijgbaar!

roaringheights

In deze gloednieuwe digitale wereld worden je Sims naar nieuwe hoogten getild!

EA en Maxis hebben De Sims™ 3 Roaring Heights op de PC/Mac uitgebracht; de nieuwste digitale wereld die beschikbaar is in De Sims3Store. In deze spiksplinternieuwe wereld worden spelers verwelkomd door een bruisende stad aan de zee waar Sims van een levendige levensstijl kunnen genieten.

In deze kleurrijke stad vol iconische Art Deco-wolkenkrabbers zullen spelers nieuwe locaties voor hun Sims vinden, de game aan kunnen passen met tal van kledingstukken en voorwerpen en kunnen ze een ritje maken in de Coole Opknapauto. De Coole Opknapauto is een klassiek voertuig (lees rammelbak) waaraan Sims naar hartenlust kunnen sleutelen om het in een kunstwerk op wielen te veranderen. Eenmaal opgeknapt kunnen Sims er een ritje meer door de stad maken en van de adembenemende architectuur en de levendige strandcultuur vanRoaring Heights genieten.

De Sims 3 Roaring Heights is ook verkrijgbaar als Gouden Bundel met de nieuwe wereld en 1900 SimPoints.  Spelers die hun ervaring in deze wereld willen uitbreiden, kunnen de extra 1900 SimPoints gebruiken voor De Boulevard die speciaal is ontworpen voor De Sims 3 Roaring Heights. Deze Boulevard omvat de Hemelhoge Achtbaan die spelers in elkaar kunnen zetten om hun eigen pretpark te creëren. De Boulevard is vanaf vandaag verkrijgbaar in De Sims 3 Store.

De basisgame De Sims 3 is vereist om De Sims 3 Roaring Hights  te spelen enis geclassificeerd als PEGI 12. Ga voor meer informatie over deze wereld of De Boulevard naar http://store.thesims3.com/roaringheights.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *