Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Steam Winter Sale: SimCity 4, De Sims en meer!

Vandaag tijdens de Steam Winter Sale is er een grote korting voor Simcity 4 Deluxe Edition op Steam gekomen! Indien je Simcity nog nooit gespeeld hebt kan je het nu dus erg goedkoop uitproberen via deze aanbieding.
Voor de komende 28 uur zal Simcity 4 Deluxe op Steam 2,49 euro kosten in plaats van 9,99 euro, een korting van -75%. Goed meegenomen dus!

Hiernaast is er een korting van -40% op het Sims 3 basispakket en bij de meeste uitbreidingen tot 2 januari. Let hiervoor wel op dat je het basispakket op Steam moet hebben voor je een uitbreidings- of accessoire pakket kan kopen!

– Going4Quests

| Steam Winter Sale: SimCity 4, De Sims en meer! | 

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>