De Sims 3 Store: Nieuwe hint!

SimGuruTatertot heeft weer een hint geplaatst over de nieuwe Store locatie.
Het beeld is nu iets duidelijker gemaakt, maar het is nog steeds lastig om precies in te schatten wat het is.

9 reacties

  1. Het is een glasblazer. De oplichtende bol aan de bovenkant van de blaasstaaf die de sim vast heeft, en de glas in lood ramen op de achtergrond. De bakken met blauw geel en roze zijn om kleuren aan het glas toe te voegen.

  2. Jaaa, dat is het denk ik inderdaad! Die glasblazer had ik ook al thuisgebracht, maar niet die glas-in-loodramen en wat die bakken met gekleurd spul zou kunnen zijn. Vind ik wel leuk eigenlijk, eens iets heel anders. Hopelijk kun je er echt mooite dingen (ramen) mee maken.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *