Mijn eerste herinnering aan een De Sims-game was…

Hallo allemaal! Ik ben SimGuruHydra en zit al meer dan vijf jaar bij het De Sims-team om de forums en Mijn paginavan De Sims 3 te onderhouden! Alweer een jaar verder, alweer een blaasongelukje, alweer een kleptomaan die het toilet jat, alweer een glimp van Cora van de Kerkhof opgevangen.

Nu ons veertiende jubileum nadert, beginnen we met Flashback Februari! Zoiets als onze Throwback Thursday-berichten op Twitter of Facebook, alleen dan twee keer per week. En het zijn niet alleen berichten van ons. We nodigen alle Simmers uit om hun favoriete herinneringen te delen!

Een van mijn favoriete herinneringen aan het spelen van De Sims-games is toen ik het ambitieuze plan had om de hele buurt in De Sims in een kerkhof te veranderen. Normaal gesproken ben ik van het verzorgende type, en niet zo luguber hoor. Alleen het beste is goed genoeg voor mijn Sims! Maar toen kwam ik een site tegen waar een speler de sterfgevallen van zijn Sims had gedocumenteerd. En de rest is geschiedenis zoals ze zeggen.

Sommige kavels waren begraafplaatsen en sommige mausoleums gevuld met urnen en middeleeuwse decoraties. Ik heb niet de hele buurt volgebouwd, maar laten we zeggen dat een heleboel van mijn Sims toen persoonlijk kennis hebben gemaakt met Magere Hein.

Game

(Nagebootste creatie uit SimGuruHydra’s De Sims-game)

Wat is je favoriete herinnering aan De Sims-games? Was het de eerste keer dat je schrok toen je een inbreker in je huis betrapte? Of was het toen een van Sims zonder cheats het levenslang platinaniveau haalde?

Game 2

Of is je favoriete herinnering soms het spelen van een jongere mevrouw Rimpelbil? Of, als je echt een familieman- of vrouw bent, was het de eerste keer dat je gezin een drieling kreeg in De Sims 3?

Game 3

Ontdekte jij je Simslot toen je voor het eerst een huis bouwde? Of moest je net iets te hard lachen toen je jouw Sims voor de eerste keer met hun schepper liet kennismaken in een kamer zonder deur?

Of misschien vonden jouw favoriete herinneringen wel buiten de game om plaats. Hield je een plakboek bij van schetsen over toekomstige huizen die je wilde bouwen of families die je uit wilde breiden? Misschien heb je wel een indrukwekkende collectie van De Sims de afgelopen jaren opgebouwd. Nette stapeltjes van De Sims, De Sims 2, De Sims 3, De Sims Verhalen, en misschien zelfs een paar consolegames! En waarom zou je ook niet pronken met een collectie waar je al jarenlang plezier aan beleeft?

Game 4

Dit was slechts het topje van de spreekwoordelijke ijsberg van De Sims. Leuk om terug te kijken, vind je niet? En wat is er nu leuker dan deze Simherinneringen via Flashback Februari met ons allemaal te delen? We noemen het onze 14e Jubileum Flashback Februari – zeg dat nu 10 keer snel achterelkaar!

Terwijl we een nieuw jaar van De Sims vieren, willen we ook terugkijken op vrolijke, verrassende en inspirerende momenten. We weten dat jullie je eigen Sims-herinneringen hebben, en die willen we zien! In de hele Simswereld zullen we jullie om deze flashbacks vragen. Hou onze kanalen in de gaten om te zien hoe jij je favoriete momenten en collecties van De Sims kunt delen:

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Overige

2 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *