Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Overige

Hiep hiep hoera! Stefanovic is jarig!

1004004012340502

Het is zover! Stefanovic moet er nu eenmaal in het jaar toch echt aan geloven, en die dag is vandaag. Onze eigen Stefanovic is namelijk jarig! Laten we haar daarom overladen met liefde en felicitaties en dat kan onder dit bericht. Namens het team wensen wij jou een hele fijne dag toe!

6 gedachtes over “Hiep hiep hoera! Stefanovic is jarig!”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>