Cora van Kerkhof krijgt een echte film! (update)

Iedereen wilt weten wat er precies met Cora van Kerkhof gebeurd is. We gaan er binnenkort achter komen, want Cora van Kerkhof krijgt een echte film!

Een film is uiteraard saai zonder acteurs. Voor deze film kunnen geselecteerde mensen auditie doen. De beste acteurs worden uitgekozen en mogen deelnemen aan dit filmproject. Wanneer deze film van start gaat is nog steeds niet bekend gemaakt.

Hopelijk kunnen wij binnenkort een scala aan informatie met jullie delen over deze film, want wij zijn ook erg benieuwd hoe deze film wordt geproduceerd!

1 april!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

21 reacties

  1. wordt het een Nederlandse film? Amerikaanse film? Ik wil graag meer info lezen hierover maar ik kan het nergens vinden, wat is jullie bron? 🙂

  2. Huh als hij door fans word gemaakt dan kan dat niet want hun weten toch niet wat het raadsel is of doen de ea makers het zoja dat lijkt me egt super! Ik hou van raadsels die opgelost worden 😉

  3. Als je op ‘Bella Goth movie’ of ‘Cora Kerkhof film’ googelt krijg je nada (op dit berichtje na). Ik moet het nog zien 😉

  4. Ik zou het wel erg leuk vinden als er echt een film komt, ik ben wel nieuwsgierig naar het antwoordt op het mysterie.

  5. Maar ik snap niet wst er vreemd aan cora is.. dat ze bij elke generatie terug komt? Of is er meer?

    Vertel het me please,

    1. Cora is verdwenen in de sims 2 reeks. 😉 Ze kon wel gevonden worden in een andere buurt. Maar hoe en waarom ze daar kwam, dat heb ik nooit begrepen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *