Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder SN's Download Hoekje

SN’s Download Hoekje: Serenity

Serenity_Banner_zps9daa8581

Modern en ruimtelijk, aangevuld met een warm en knus interieur; in Serenity zal iedere Sim zijn thuis wel kunnen vinden. Op de begane grond is een ruime overzichtelijke woonkamer te vinden die direct grenst aan een moderne open keuken waar Sims zeker in alle plezier hun uurtjes in willen doorbrengen. Boven zijn er dan nog eens vier slaapkamers aanwezig, wat ideaal is voor de wat grotere gezinnen.

| Rudy’s Download Hoekje: Serenity | 

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>