De Sims 4 weetje: Automatisch Opslaan

ts4pannenkoeken
Weten jullie nog al die vervelende bugs waardoor je game crashte NET voordatje wilde gaan opslaan, of tijdens het opslaan zelfs? Met De Sims 4 hoef je niet bang te zijn dat je vergeet op te slaan, je spel gaat namelijk automatisch opslaan. SimGuruGraham heeft dit tegen over Alexis van SimsVIP bevestigd, meer informatie is nog niet duidelijk. Hoe denken jullie dat dit gaat werken? Beter dan het opslaan met De Sims 3?

Bron: SimsVIP

11 reacties

 1. Als het net zo is als bij outlook, dat je er geen erg in hebt, dan zal het zeker beter gaan werken. Maar bij de Sims 3 doet het spel er bij mij best lang over om het op te slaan. Als dat telkens bij 4 ook zo lang gaat duren, dan zal het geen verbetering zijn.. 😉

 2. Ja en nee haha! Soms gaat er even iets niet zoals gepland en dan sluit ik mijn Sims af zonder op te slaan (A), en hoppa, je kunt weer opnieuw beginnen. Maar ook fijn, omdat ik regelmatig vergeet op te slaan en mijn game dan net besluit te crashen… Damn, had ik maar opgeslagen **zucht**, dus ik ben benieuwd hoe de opslagfunctie gaat bevallen1

 3. Juist in verband met bugs wil ik pertinent NIET dat mijn spel ongemerkt opslaat. Ik sla altijd onder een andere naam op (nummer mijn saves) zodat ik altijd terug kan naar een vorige save waarin maar al te vaak nog niks aan de hand was. Ik wil dus hoe dan ook een waarschuwing krijgen: je hebt een tijdje niet opgeslagen, wil je opslaan? Dan kan ik zelf kiezen.

  Ik sla trouwens iedere simnacht op en na belangrijke gebeurtenissen. Er gaat nooit echt veel verloren als het spel vastloopt of crasht.

   1. Hoezo? Ben niet thuis in de gamewereld (ik sims alleen ;-)), is dat een bekend verschijnsel in de gamewereld dat spellen zonder waarschuwing tussendoor opslaan?

    1. Joanne, ik doe ook niet veel buiten sims en IK weet zelfs dat dat niet abnormaal is…

 4. Ik hoop gewoon dat het een optie is die je aan of uit kan zetten. Als je het dan niet prettig vind door bijv. lag dan kan je het gewoon uitzetten.

 5. Intussen heeft Guru Graham uitgelegd (in een interview met SimsVIP) dat het opslaan gewoon op de ouderwetse manier gebeurt, maar dat het spel een soort backup saves maakt op de achtergrond voor als er iets mis gaat. Gelukkig!
  (ik heb alleen verstand van dingen die me interesseren Gitte, de rest glijdt van me af als water van een eend ;-))

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *