Nu.nl: Preview De Sims 4 ademt natuurlijke evolutie

Nu.nl heeft een preview over De Sims 4 gepubliceerd. Wij hebben een klein stukje van deze preview geciteerd. Wil je de preview verder lezen Klik dan hier!

Sims3nu.nlDe makers van De Sims 4 beloven een game “die we altijd al hebben willen maken” en stellen “dat er geluisterd is naar feedback van fans”. Leuke holle pr-woorden, maar De Sims 4 is echt beter dan het vorige deel.

De game is op een meer organische manier in elkaar gezet. Dat zie je direct bij het maken van een nieuwe sim. In plaats van afstandelijke slider boetseer je een gezicht en lichaam door te trekken, duwen en klikken. Je sim wordt daardoor uniek.

Zelfs de verschillende loopjes van de Sims dragen bij aan een meer unieke persoonlijkheid. Ditmaal bestaat die persoonlijkheid uit een aantal zaken, zoals een toekomstwens, bepaalde kennis en enkele vaardigheden. Dit zorgt al snel voor complexe persoonlijkheden die alle op een unieke manier in het leven staan.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *