7 reacties

 1. De wereld: ‘Willow Creek’ bestaat uit 5 buurten. In elke buurt staan 5 kavels. in elke kavel kunnen 20 sims tegelijk zijn. als je van de ene buurt naar de andere buurt wilt komt er een laadscherm.

 2. Het is een beetje geupgrade versie van sims 2
  Dus willow creek gaat uit 25 kavels bestaan! 😀
  Fun maar is dit met de openbare kavels erbij of alleen een woonkavel?

  1. Gelukkig niet, volgens mij zitten er nog voldoende Sims 3 elementen in. Tijd die doorloopt, het idee van een wereld in plaats van 1 kavel. Naar mijn idee hebben ze – op CASt na 🙁 – goed naar beide spellen gekeken en daar de beste elementen uit gehaald.

  1. vind ik ook fijn hoor. telkens dat wachten als je ff naar je buren wil gaan of daar iets te doen is en dan weet ik veel hoeveel later zijn ze niet thuis.. jeeej.. :S

 3. ik vind het echt spijtig dat er geen volledig open wereld meer is zoals in de sims3, maar ja…Hopelijk gaat er nu wel overal wat meer volk zijn! Naar een bar gaan ofzo wanneer er NIEMAND is is maar saai…

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *