Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4: Nieuwe Render met een baby!

Er is een nieuwe render gevonden. Deze render laat eindelijk een Baby zien die je in De Sims 4 kan verwachten! De toekomstige baby’s zijn stiekem een goedmakertje toch?

31 gedachtes over “De Sims 4: Nieuwe Render met een baby!”

 1. Mel

  Nou, goedmakertje? Baby’s zijn niets nieuws. Gelukkig hebben ze in ieder geval geen dekentje om zich heen. Ik hoop echt dat er een patch ofzo komt met alsnog peuters erin. Het maakt alles realistischer, vooral als je filmpjes maakt en verhalen verteld.

  1. Jo-Anne

   Nee hoor, ik vind het een lief baby’tje eigenlijk. Vond die worstenbroodjes ook niet erg, ik laat ze toch altijd meteen opgroeien omdat ik wil weten op wie ze lijken 😛 Hoewel… nu niet denk ik, dan zijn ze whap meteen kind…

 2. Dyon

  Haha ik bedoel in de foto ja xD
  Rechts naast het koppel in het rood
  En btw ja gay betekende vroeger vrolijk (look it up in some christmas songs) Oke nu echt weer on topic!
  Ben benieuwd hoe sims verjaardagen gaan. Ik bedoel ze gaan een aantal dingen veranderen miss word het een echt feestje met ballonnen die je sims zelf moet opblazen!! (praying for it xD)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>