De Sims 4: Nieuwe Render met een baby!

Er is een nieuwe render gevonden. Deze render laat eindelijk een Baby zien die je in De Sims 4 kan verwachten! De toekomstige baby’s zijn stiekem een goedmakertje toch?

31 reacties

 1. Hele leuke foto. Alleen vind ik het heel jammer dat er geen peuters meer zijn, want het verschil is best groot van peuter naar kind..

 2. Nou, goedmakertje? Baby’s zijn niets nieuws. Gelukkig hebben ze in ieder geval geen dekentje om zich heen. Ik hoop echt dat er een patch ofzo komt met alsnog peuters erin. Het maakt alles realistischer, vooral als je filmpjes maakt en verhalen verteld.

 3. Misschien kan je ze een rompertje aantrekken als je wilt. En bij de Sims twee hadden ze ook alleen een luier dacht ik.

    1. Niet iedereen download graag dingen. 😉 Draai of keer het hoe je wil maar CC is altijd slecht voor je spel. 😛

 4. Jongens! Het kan altijd nog bijgewerkt worden hé, door een update of een uitbreiding! Het begin dat is er al! Ik begrijp dat sommigen het behoorlijk jammer vinden!

  1. Nee hoor, ik vind het een lief baby’tje eigenlijk. Vond die worstenbroodjes ook niet erg, ik laat ze toch altijd meteen opgroeien omdat ik wil weten op wie ze lijken 😛 Hoewel… nu niet denk ik, dan zijn ze whap meteen kind…

    1. Maar google heeft het niet zo vaak goed maar dit is off topic dus weer on topic xD

  1. Gay kan inderdaad ook vrolijk betekenen, maar ik denk dat jij gelijk hebt. Ik vind het ook wel leuk dat dat stel erop is gezet.

 5. Haha ik bedoel in de foto ja xD
  Rechts naast het koppel in het rood
  En btw ja gay betekende vroeger vrolijk (look it up in some christmas songs) Oke nu echt weer on topic!
  Ben benieuwd hoe sims verjaardagen gaan. Ik bedoel ze gaan een aantal dingen veranderen miss word het een echt feestje met ballonnen die je sims zelf moet opblazen!! (praying for it xD)

 6. eindelijk! dus we kunnen voorgemaakte gay sims in het spel verwachten? =) ik voel me niet gediscrimineerd! jeej. <3

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *