De Sims 4: Afsluiting water en elektriciteit!

SimGuruGraham heeft laten weten dat je diensten zoals elektriciteit en water één voor één afgesloten zullen worden als je je rekeningen niet meer betaalt.

14 reacties

 1. Vet! Dan ga ik nooit rekeningen betalen, en dan leven als een zwerver. Hahaha, kan nu al van alles bedenken.

  1. Dat kun je het beste via je brievenbus doen. Mocht je open rekeningen, dan verschijnt er daar namelijk een interactie om ze te betalen. Anders kun je datzelfde ook via je Sim’s telefoon of computer doen.

  2. Klik op je brievenbus en dan saat er rekening tonen en dan staat er betaal en daar Klik je op en dan heb je betaalt

 2. Hoe moet ik mijn rekeningen betalen op de ps4? Brievenbus doet het niet, staat niks tussen inventaris en op telefoon staat alleen reizen en op web surfen. Stroom is al uit dus kan niet op eigen computer rekening betalen

  1. Heb je niet toevallig al de post uit de brievenbus gehaald zodat de rekeningen in de inventaris van een van je Sims zit? Daarmee zou je het ook moeten kunnen betalen.

 3. Iemand help me a.u.b! Ik heb nu al 3 keer dat ik mijn rekeningen niet kan betalen en dat mijn stroom word afgelegd. Ik heb het al op verschillende websites gezocht en iedereen zegt “ga je brievenbus bekijken, of doe het op je telefoon of op de computer?” maar dat lukt allemaal niet! ik kan niet eens op de computer en mijn kinderen kunnen niet eens huiswerk maken.. En er zit ook niks in iedereen zijn inventaris. Please iemand help me 🙁

  1. Via de brievenbus moet het altijd lukken als je genoeg Simdollars hebt, zelfs al is je stroom afgesloten. Een andere optie kan ook zijn om het via de telefoon van je Sim te doen.

 4. Kan iemand me even helpen? Ik kan mijn kinderen geen huiswerk laten maken want als ik op hun huiswerk duw staat er een handje met een wieltje en dan kan ik dat alleen maar verplaatsen. En als ik op hun zelf duw staat er alleen maar “outfit wijzigen”. (ik weet het dat het een ander onderwerp is maar misschien weet iemand het) (Sims 4)

 5. ik speel boerderij leven en kan nergens vinden hoe ik min boerderij aan sluit op het netwerk.
  kan iemand mij een hint geven hoe ik dat doe?
  brievenbus en mobiel geven geen uitkomst!!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *