De Sims 4 CAS demo indruk – AnsjJ2

AnsDemoTS4
Na het nieuws over de De Sims 4 CAS demo was ik razend enthousiast, wanneer zou de demo komen en wanneer kunnen we met CAS aan de gang!? Die vraag werd snel beantwoord want er doken verschillende nieuwtjes op van fansites die de demo van De Sims 4 CAS hadden. Stiekem zat ik mijzelf op te peulen voor de computer totdat wij mail zouden krijgen van EA Benelux. Na dat we de code hadden gekregen voor onze site, begon de zon te schijnen en de vogels floten met mij een of ander Disney liedje. Oké, eigenlijk niet. Het regende en mijn kat gooide de thee om. In ieder geval was CAS snel binnen en kon ik aan de gang met mijn eigen Sim.

 De Sims 4 CAS Demo De Sims 4 CAS Demo
De Sims 4 CAS Demo

De eerste indruk op de demo is best goed, alles verloopt soepel en je wordt vanzelf door het menu heen gelopen. Je kan je Sim een naam geven maar je kunt er ook voor kiezen om te ‘dobbelen’, dan kiest het spel een naam voor je, hiervoor. Zowel achternaam als voornaam kun je dobbelen. Daarna kies je wat je Sim voor levenspassie heeft en wat zijn of haar karaktereigenschappen zijn. Om vervolgens verder te kunnen moet je op een gedeelte van je Sim zijn of haar lichaam kiezen. Echt duidelijk was dit in het begin niet en had ik even van ‘ En wat moet ik nu doen?’, nadat dat probleem uit de weg was begon ik te klikken en te slepen en te drukken op ieder lichaamsdeel wat maar kon. Alles verloopt heel soepel in de menu’s. De menu’s zelf en de muis doen mij een beetje aan SimCity denken, het menu waar je de demo in komt ook. Maar dat is eigenlijk niet eens zo storend.

 De Sims 4 CAS Demo De Sims 4 CAS Demo

Je Sim kun je ook opslaan en in de galerij stoppen, de galerij popt ook weer zo naar voren en kun je lekker bladeren door andere Sims die gemaakt zijn door andere fans. Deze stonden er gelukkig al in en er zaten echt hele mooie Sims bij die ik echt in mijn spel wil hebben dadelijk. Mijn Sim was snel opgeslagen en was ook snel in de galerij weer terug te vinden. Het is ook duidelijk aangegeven welke Sim jij hebt gemaakt, zodat je niet je eigen Sim nog een keer terug gaat downloaden.

 De Sims 4 CAS Demo

Misschien komt de soepelheid doordat het nog maar een demo is, maar als De Sims 4 echt zo soepel zal verlopen en er grafisch ook zo uit gaat zien zoals CAS er nu uit ziet, dan hebben wij Sims fans echt niks te klagen. Het is makkelijk, leuk en zelfs de muziek is verassend beter dan De Sims 3. (Iets rustiger). Op het moment is dit mijn mening over De Sims 4 CAS demo, wanneer De Sims 4 echt uit zal komen moeten wij nog maar eens zien of alles maar zo soepel blijft lopen. Tot die tijd, blijf ik nog triljoenen Simmies maken.

Met dank aan EA Benelux voor het mogelijk maken om te spelen met De Sims 4 CAS Demo.

2 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *