De Sims 4: preview Telegraaf.nl

Telegraaf heeft een leuk artikel online gezet over de sims 4. Er zitten weer een aantal leuke screens bij die we nog niet eerder hebben gezien! Veel lees -en kijkplezier!

Uiteraard hebben we een klein stukje geciteerd. Wil je het verder lezen bezoek dan: Telegraaf

Sims 4

Games zien er tegenwoordig steeds realistischer uit. Zo is bijvoorbeeld acteur Kevin Spacey duidelijk herkenbaar in de nieuwe Call of Duty. De Sims 4, die binnenkort verschijnt, zet ook flinke stappen om de sims echte emoties mee te geven, maar gelukkig blijft de cartoony stijl gehandhaafd

Tijdens een recente persdag in San Francisco heb ik de nieuwe titel zeven uur mogen spelen. De grootste veranderingen in De Sims 4 die indruk op mij hebben gemaakt zijn de emotionele toestand van de sims en de bouwmodus in de game.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *