De Sims 4: Bevallen en meer filmpje!

SimsVIP heeft een video geüpload van een vrouwelijke Sim die bevalt. In het filmpje worden een aantal interacties die je kan uitvoeren met een baby getoond in het bovenstaand filmpje waaronder borstvoeding.

Het blijkt ook dat iedere zwangerschap in De Sims 4 uniek is: de eerste bevalling die SimsVIP meemaakte duurde vier dagen en de tweede duurde al meteen een dag langer! Verder benadrukt SimsVIP dat je niet rond kan wandelen op dit moment in De Sims 4 met je baby’s en tot slot heeft SimsVIP een lijst gedeeld met alle interacties met babies die ze in het spel konden vinden tijdens hun speelsessie.

 • Talk
 • Rock
 • Make Silly Face
 • Cuddle
 • Coo At
 • Bounce
 • Change Diaper
 • Feed (breast or bottle)
 • Age Up
 • Show off to
Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als De Sims 4

18 reacties

 1. Ik had hier geen verwachtingen van, en toch ben ik nog vreselijk teleurgesteld. De Sims 4 wordt echt een flop. Althans, voor mij dan. 😉

 2. hellup, ik weet gewoon niet meer hoe ik mijn sims moet laten bevallen… ik heb het eerder gedaan maar ben het vergeten 😛
  Mijn sim staat nu ook bij: dat ze op het punt staat te bevallen…
  maar ik kan niet naar een ziekenhuis toe ofzo…
  kan iemand me helpen?

 3. Hoi!
  IK snap het niet.
  Bij mij stond er eerst dat ik een paar uurtjes moest wachten, en nu zegt ie : Bevallen over: ???
  Waarom die vraagtekens?
  Kan iemand me helpen?
  Ps: IK heb al zoveel keer op dat wiegje geklikt maar het lukt niet!!

 4. Hoi!

  als ik op ,in het ziekenhuis bevallen’ klik dan gaat mijn sim alleen naar het ziekenhuis. de sims vraagt ook niet of ik mee wil gaan of niet, dat is heel raar.

  1. Is dat elke keer zo, of alleen deze keer? Normaal moet je namelijk wel zo’n pop-up krijgen met de vraag of je mee wilt gaan. Je zou het eens met een helemaal nieuwe save kunnen proberen door daarbij bovendien eerst de map De sims 4 in Documenten\Electronic Arts even weg te halen en dan schoon weer opnieuw een zwangerschap te doorlopen. Het duurt al met al wel even, maar zoiets moet je altijd even uitsluiten bij dergelijke problemen. 🙂

   1. je moet “aan het werk ” kopen ( dat is een packet t.w.v. 40 euro) zelf heb ik het niet want het schijnt geen fijn packet te zijn en als je beavalt in het ziekenhuis is er niks bijzonders gewoon voor een machine gaan staan i.p.v een wieg

 5. hoi mijn sim is zwanger maar als ik naar een ziekenhuis wil zijn er geen apparaten voor dus kan ik ook niet bevallen en is ze nu al heel lang zwanger of gaat het een keer vanzelf thuis.

 6. Hoe kan mijn sim bevalen in het ziekenhuis want dan kan ik een
  Geboorte akte krijgen en das leuker
  Aub help !!!!!

 7. Hoi allemaal, Ik heb een vraag. Mijn sim is al meerdere keren bevallen, maar steeds zie ik geen baby in de wieg liggen daarna? Waarom is dat zo en hoe moet ik dat oplossen?

  1. Kijk eens of het ook gebeurt als je alles schoon test? Dus door de map De Sims 4 in Documenten\Electronic Arts te hernoemen naar iets anders en dan met een nieuwe familie alles te testen. Als je Sim eenmaal zwanger is, kun je de hele zwangerschap versnellen met de cheats TestingCheats true en Sims.add_buff buff_pregnancy_inlabor zodat je niet drie volle dagen hoeft te wachten. (Eventueel kun je ook de map saves kopiëren naar de nieuwe De Sims 4 map als je Sim daar net staat te bevallen, maar nieuw testen is altijd beter.)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *