Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4: Bevallen en meer filmpje!

SimsVIP heeft een video geüpload van een vrouwelijke Sim die bevalt. In het filmpje worden een aantal interacties die je kan uitvoeren met een baby getoond in het bovenstaand filmpje waaronder borstvoeding.

Het blijkt ook dat iedere zwangerschap in De Sims 4 uniek is: de eerste bevalling die SimsVIP meemaakte duurde vier dagen en de tweede duurde al meteen een dag langer! Verder benadrukt SimsVIP dat je niet rond kan wandelen op dit moment in De Sims 4 met je baby’s en tot slot heeft SimsVIP een lijst gedeeld met alle interacties met babies die ze in het spel konden vinden tijdens hun speelsessie.

 • Talk
 • Rock
 • Make Silly Face
 • Cuddle
 • Coo At
 • Bounce
 • Change Diaper
 • Feed (breast or bottle)
 • Age Up
 • Show off to

16 gedachtes over “De Sims 4: Bevallen en meer filmpje!”

 1. Femke

  hellup, ik weet gewoon niet meer hoe ik mijn sims moet laten bevallen… ik heb het eerder gedaan maar ben het vergeten 😛
  Mijn sim staat nu ook bij: dat ze op het punt staat te bevallen…
  maar ik kan niet naar een ziekenhuis toe ofzo…
  kan iemand me helpen?

 2. Famke

  Hoi!
  IK snap het niet.
  Bij mij stond er eerst dat ik een paar uurtjes moest wachten, en nu zegt ie : Bevallen over: ???
  Waarom die vraagtekens?
  Kan iemand me helpen?
  Ps: IK heb al zoveel keer op dat wiegje geklikt maar het lukt niet!!

  1. Rudy

   Is dat elke keer zo, of alleen deze keer? Normaal moet je namelijk wel zo’n pop-up krijgen met de vraag of je mee wilt gaan. Je zou het eens met een helemaal nieuwe save kunnen proberen door daarbij bovendien eerst de map De sims 4 in Documenten\Electronic Arts even weg te halen en dan schoon weer opnieuw een zwangerschap te doorlopen. Het duurt al met al wel even, maar zoiets moet je altijd even uitsluiten bij dergelijke problemen. 🙂

   1. elise

    je moet “aan het werk ” kopen ( dat is een packet t.w.v. 40 euro) zelf heb ik het niet want het schijnt geen fijn packet te zijn en als je beavalt in het ziekenhuis is er niks bijzonders gewoon voor een machine gaan staan i.p.v een wieg

 3. luna

  hoi mijn sim is zwanger maar als ik naar een ziekenhuis wil zijn er geen apparaten voor dus kan ik ook niet bevallen en is ze nu al heel lang zwanger of gaat het een keer vanzelf thuis.

  1. Rudy

   Kijk eens of het ook gebeurt als je alles schoon test? Dus door de map De Sims 4 in Documenten\Electronic Arts te hernoemen naar iets anders en dan met een nieuwe familie alles te testen. Als je Sim eenmaal zwanger is, kun je de hele zwangerschap versnellen met de cheats TestingCheats true en Sims.add_buff buff_pregnancy_inlabor zodat je niet drie volle dagen hoeft te wachten. (Eventueel kun je ook de map saves kopiëren naar de nieuwe De Sims 4 map als je Sim daar net staat te bevallen, maar nieuw testen is altijd beter.)

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>