De Sims 4: vanuit de ogen van een bouwer!

De Sims 4

Op het Creators Camp waren twee soorten Simmers uitgenodigd: mensen van fansites en gewone Simmers die bekend waren in de community voor het maken van Sims en/of bouwen van huizen.

Bill’s Sims Creations, een Amerikaanse bouwer in de Sims Community met zijn eigen bouwblog was één van de bouwers uit de community die uitgenodigd was. In de zeer grote review van Bill lees je over De Sims 4 en vooral alles van de bouwmodus vanuit de ogen van een bouwer.

There is a maximum 50 x 50 lot size. This doesn’t necessarily feel constrictive to me, though, as I still managed to build a massive sprawling mansion with a hedge maze English garden. You can bulldoze the entire lot from the top menu. You can also select the entire home, and move and rotate it on the lot from the top menu. The neighborhood view has what I think is a very beautiful pencil sketch appearance with the homes and lots rendered in color as you mouse over them. It’s kind of neat to see that pencil sketch become more elaborate as you progress through building your home.

Klik hier voor de de volledige review te lezen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *