Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4: Premium service beschikbaar in oktober?

Sims4_PremiumService

SimsVIP heeft door een tip van SimsVillage een bericht online gezet dat er waarschijnlijk op 10 oktober een De Sims 4 Premium abonnement beschikbaar komt. Wat dit allemaal precies inhoudt, is nog niet duidelijk. Op de site van Instant Gaming kan je het product bekijken.

Een gedachte over “De Sims 4: Premium service beschikbaar in oktober?”

  1. Cindy

    kom maar op hier is mn geld hahahha
    ben weer helemaal verslaafd heb de sims 4 digital editie , sims 4 premium editie , sims 4 collectors item , heb de prima guide besteld want daar zat ook een exclusieve download bij en ik wacht nog op mn muis headset en muispad die ik bij bol.com gewonnen heb

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>