Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

The Sims 4: Ghosts official trailer

We hadden al verteld dat De Sims 4 vandaag een update zal krijgen waarin er geesten zullen komen maar hier dan ook de officiële trailer! We zien dat de manier hoe geesten zijn gestorven invloed zal hebben op hun gedrag. Een geest die bijvoorbeeld is gestorven door vuur zal steeds dingen in de fik steken en gestorven middenin een lachbui zorgt ervoor dat de Sim als geest steeds grappen uithaald.

Wat zal de eerste manier zijn hoe jij je geest terug gaat laten keren?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>