De Sims 4 Community Blog: Jouw snelle carrièregids in De Sims 4

SimGuruGrant heeft een leuke blog online gezet over carrières in De Sims 4.

Carrières zijn standaard voor De Sims en een van de beste manieren om Simdollars te verdienen en je Sims een beter leven te geven… ervan uitgaande dat je dat ook wilt. Carrières kunnen voor sommige spelers best beangstigend zijn, zeker in een nieuwe De Sims-game waar een paar vertrouwde dingen behoorlijk zijn veranderd. Vandaag willen we je tien eenvoudige tips geven om je snel van een nobody naar een expert binnen je vakgebied te laten gaan!

Sommige van deze tips zijn gesneden koek voor ervaren Simmers, maar anderen zijn wellicht nog niet zo ver. Het is een stap-voor-stap systeem en het vinden van de juiste strategie voor JOU is wat het allemaal zo leuk maakt!

1.  Behoeften: vervul de behoeften van je Sims voordat ze naar hun werk gaan! Zorg dat ze gedoucht zijn, gegeten hebben en niet wanhopig op zoek zijn wat plezier! Blije Sims zijn blije werkers.

2.  Het draait allemaal om emoties: voor elk carrièreniveau kan een ander ideaal humeur vereist zijn. Je kunt zien welk humeur het ideale humeur is door je muis binnen het carrièrepaneel boven de prestatiebalk te houden. Als je aan het werk gaat met de betreffende emotie, ontvang je een fijne prestatiebonus. Dus plan je ochtenden en stem daar je werkroutine op af!

3.  Extra punten gaan lang mee: in hetzelfde menu als het ideale humeur voor je Sims, vind je de dagtaak die door de keiharde bazen van je Sims zijn toegewezen. De dagtaak, net als het ideale humeur, is niet vereist maar op hogere carrièreniveaus leveren ze je wel een vette prestatieboost op. Deze veranderen misschien voor elk niveau van een carrière, dus keer hier regelmatig terug om te kijken hoe je jouw Sim sneller promotie kunt laten maken.

4.  De ochtendroutine: het vervullen van de behoeften van je Sims voor ze aan het werk zijn, is natuurlijk logisch. Maar je moet ook weten dat gezonde en tevreden Sims beter werken dan Sims die zich ellendig voelen! Maar probeer plezier, honger, hygiëne enz. op zo’n manier aan te vullen dat je Sims een ideaal humeur krijgen! Zo kunnen Sims bijvoorbeeld een bedachtzame douche nemen om geïnspireerd naar het werk te gaan, maar hun hygiëne wordt ook gelijk verbeterd. Je kunt de Simpedia doorzoeken op je computer om plezier en concentratie te verbeteren. Optimaliseer je routine om je behoeften te vervullen EN je prestaties te verbeteren!

5.  Schilder met emotie: de schildersezel is ideaal voor het genereren van emoties. Als je bepaalde emoties wilt hebben als je aan het werk gaat, en je wilt je routine voorafgaande aan het werk ook in een bepaalde emotie doen, tja, dan is schilderen dé manier om dat te bereiken. Zeker voor je carrièrebeloningen gaat verdienen (stap 10). Koop een schildersezel. Als je Sim een bepaalde emotie heeft, zoals geconcentreerd, geïnspireerd, opgeladen, boos of verdrietig (en alle andere), klik dan op de schildersezel. Je krijgt dan een unieke interactie te zien die je ALLEEN kunt uitvoeren als je die emotie ervaart. Hang deze op de muur en klik erop om het ‘Emotionele aura’ in te schakelen. Bekijk ze ook om die bonus te verdienen. Je zult binnen no-time hartstikke emotioneel zijn.

6.  Koppel aan een doel: vele doelen van het spel zijn perfect afgestemd op een carrière. Daarnaast kun je jouw doel op ELK moment wijzigen door onderstaande knop te gebruiken. Twee-voor-de-prijs-van-één. Als je vaardigheden voor een carrière opbouwt, krijg je ook punten voor het voltooien van een doel. Het voltooien van doelen leidt ook tot tevredenheid wat ons bij het volgende brengt…

7.  Gebruik doelbeloningen: in de Beloningenmarkt, te vinden door op de cadeauknop in het doelpaneel te klikken, kun je tevredenheidspunten uitgeven (te verdienen door het vervullen van wensen en doelen) om beloningseigenschappen en drankjes te verdienen. Drankjes zijn een geweldige manier om onmiddellijk een ideaal humeur te krijgen als je op het punt staat naar je werk te gaan, zeker op dagen waarop je een promotie in de wacht hoopt te slepen. Beloningseigenschappen zijn geweldig voor het verbeteren van de vaardigheden van je Sims. Als je Sim bijvoorbeeld ’s nachts werkt, koop dan de beloning ochtendSim zodat vaardigheden nog voor de middag op kunnen worden gebouwd! Als je Sims workaholics zijn, koop dan gratis diensten. Op die manier kun je een schoonmaker inhuren of een pizza bestellen! Zo hou je meer tijd over voor WERKEN. Als je geen beloningseigenschappen koopt, zullen je Sims niet hun volledige potentieel bereiken.

8.  Doelen: voordat je Sims promotie kunnen maken, MOETEN ze de toegewezen doelen voltooien voor hun huidige carrièreniveau. Je vindt deze doelen onder ‘Prestatie’. Deze Sim moet bijvoorbeeld de sociale interactie ‘Enthousiast zijn over ruimte’ met 3 verschillende Sims uitvoeren.

9.   Profiteer van interacties op het werk:  terwijl jouw Sims werken kun je ze opdragen om bepaalde dingen te doen, gebaseerd op hun carrière of emotie. Dit is een geweldige manier om alles uit hun dag te halen! Klik op het portretje van je Sim onderaan de pagina om te kijken welke opties er allemaal beschikbaar zijn. Sommige zullen van invloed zijn op de behoeften, emoties of zelfs prestaties van je Sims. Experimenteer en kijk wat het beste werkt!

10.  Voorwerpen als beloning: als je promotie maakt, ontvangen Sims indrukwekkende nieuwe voorwerpen. Deze zien er niet alleen cool uit, het zijn over het algemeen ook superieure voorwerpen. Hiermee verbeteren Sims hun vaardigheden sneller, leveren ze meer kwaliteit, vervullen ze sneller hun behoeften en kunnen ze zelfs een emotioneel aura krijgen. Als je met een bepaalde emotie aan het werk probeert te gaan, helpen deze om de klus te klaren! Je vindt deze voorwerpen in de huishoudinventaris zoals hieronder aangegeven.

Hopelijk sporen deze tips tot verschillende strategieën aan om je Sims de top van hun gekozen carrière te laten bereiken. Denk goed na over je carrièremogelijkheden. Werk slim, niet harder!

Bron: TheSims.com

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *