De Sims 4: Galerie is online!

De Sims™ 4 Galerie is online!

Het ontdekken van nieuwe creaties is nog makkelijker nu De Sims™ 4 Galerie online is op www.desims4.nl en www.desims4.be! De galerie bevat alle door de Community gemaakte huishoudens, kavels en ruimten uit De Sims 4. Handig om te weten: als je bent aangemeld met je Origin™-account kun je jouw favoriete creaties bewaren om ze de volgende keer dat je speelt automatisch naar De Sims 4 te downloaden.

Om het meeste uit de galerie op www.desims4.nl en www.desims4.be te halen, raden we je aan om je aan te melden met je Origin ID. Eenmaal aangemeld, kun je de hele galerie bekijken met behulp van zoekfuncties zoals trefwoorden of hashtags, en je favorieten leuk vinden of erop reageren. Elke creatie in de galerie kan met je vrienden op Facebook, Twitter en andere sociale netwerken worden gedeeld met behulp van de unieke link. Je hoeft De Sims 4 niet eens te hebben om de galerie te kunnen bekijken, maar je hebt hem voor bepaalde onderdelen wel nodig. Als je niet bent aangemeld met je Origin-account, kun je alleen het door Maxis goedgekeurde materiaal zien.

Bezoek de galerie op www.desims4.nl en www.desims4.be en ga op onderzoek uit! Het is nu makkelijker dan ooit om nieuw materiaal te ontdekken en nieuwe ervaringen aan je game toe te voegen.

Veel plezier met De Sims!
SimGuruZera

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *