De Sims 4 Aan Het Werk aankondiging

Logo

Ga aan de slag met drie dynamische carrières en open jouw eigen zaak in het eerste Expansion Pack voor De Sims 4.

Vandaag hebben EA en Maxis onthuld dat het De Sims™ Aan het Werk Expansion Pack op dit moment ontwikkeld wordt voor PC en Mac. In het eerste Expansion Pack dat voor De Sims 4 op de markt komt, kunnen spelers de carrières van hun Sims actief beïnvloeden met drie nieuwe mogelijkheden. Ook is het mogelijk om Sims als ondernemers aan de slag te laten gaan, door hun eigen zaak te openen en beheren.

In De Sims 4 Aan het Werk kunnen spelers ingrijpen wanneer dat nodig is talloze levens redden als arts, maffe creaties en uitvindingen maken als wetenschapper of plaats delicten onderzoeken en belangrijke zaken oplossen als detective.

Ondernemende spelers kunnen hun eigen winkel openen en de zaak van hun Sims vormgeven, aanpassen en aansturen. Van bakkerijen tot kledingzaken, fotografiestudio’s, kunstgaleries en meer; De Sims 4 Aan het Werk biedt spelers de mogelijkheid om eigen baas te zijn en zo op unieke wijze misschien zelfs Simmiljonair te worden.

De Sims 4 Aan het Werk biedt ook gloednieuwe locaties, vaardigheden en eindeloos veel uren leuke nieuwe gameplay. Voor meer informatie over de belangrijkste onderdelen van dit nieuwe Expansion Pack, kun je hier een kijkje nemen op onze blog: www.thesims.com/nl_NL/news/get-to-work.

Sims 4 rendertje

18 reacties

 1. heel gaaf ! ik had liever seizoenen als eerste uitbreiding gehad.. maar ach, ieder geval kan ik niet wachten totdat deze uitbreiding komt ! kan ik eindelijk mijn detective droom waarmaken.

 2. het liefst zou ik eerst peuters/kleuters zien… het ziet er zo stom uit als een baby in een kind veranderd, daar zouden ze eerst aan moeten werken en dan pas een uitbreiding zoals deze ! desondanks vind ik de uitbreiding heel vet

  1. Ik las dat er een gerucht bestaat dat in maart een update voor de sims 4 met peuters komt. En ik heb de uitbreiding op Origin gereserveerd.

  2. Ik ben het met je eens dat het jammer is dat er nog geen peuters komen! Maar ik ben ook blij dat mijn volwassen Sims nu wat meer te doen krijgen, want ik vind het een erg mooi spel maar wel dat er weinig te doen is.

 3. Ik las op facebook “Dankzij de drie gloednieuwe actieve carrières, waar stuk voor stuk een eigen volledig speelbare locatie bij hoort, …” en nu vraag ik me af hoe het gaat als je meerdere Sims in je huishouden hebt. Je volgt op het werk dan 1 Sim.

   1. Jammer dat je er zo over denkt, maar wij die over zijn doen erg ons best maar hebben helaas nog gewoon werk en studie naar de website. 🙂

    1. Ik vind dat jullie het fantastisch doen! Als er nieuws is, dan staat het direct op de site. Jullie houden ons goed op de hoogte!

 4. Lijkt me een super leuke uitbreiding ik heb de sims 4 al tijden niet meer gespeeld, omdat het een beetje saai werd. Ik hoop dat door deze uitbreiding ik de sims 4 weer meer gaat spelen :p XD

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *