Even bellen met Amerika…

De Sims 4 Aan Het Werk

Het nieuws is al bekend, maar ik wilde toch even met jullie delen hoe ik dit ‘officieel’ te horen kreeg.

Het is woensdag 4 februari 5 voor 5 en ik sta voorover gebogen in mijn tas te graaien op zoek naar mijn telefoon. Ik moet opschieten want het groepsgesprek met de The Sims Studios begint zo maar ik weet al waar het om gaat door de fout die eerder die dag gemaakt is. Eindelijk komt de eerste uitbreiding voor De Sims 4. Ik heb geen flauw idee wie er nog meer zijn uitgenodigd voor het telefoon gesprek maar ik gok dat ik de stemmen zal horen van de mensen die ik heb ontmoet tijdens SimsCamp in augustus 2013 en ik heb er zin in. Ik vind mijn telefoon en bel snel het nummer. Ik hoor iets behalve wat buitengeluiden. Vertwijfeld zeg ik hallo en krijg ik een salvo aan ‘hallo’s terug, ik herken gelijk veel stemmen. Na een heel kort gesprekje hoorden we ineens Rachel Franklin, het hoofd van de De Sims 4, vragen of we klaar waren voor excited news! Natuurlijk waren we dat maar we wisten het al. Ze gaf het woord aan de altijd enthousiaste Ryan Vaughan die ons direct vertelde over De Sims 4 Aan Het Werk. Hierna kregen we wat informatie die jullie ongetwijfeld allemaal al weten. Zo kan je weer net zoals bij De Sims 3 Ambities mee met je Sims naar het werk en moet je daar alles bepalen. De speciale beroepen zijn arts, politie en detective. Ook zijn de winkeltjes weer terug zoals in De Sims 2 Gaan Het Maken, naar het schijnt zul je hier alles kunnen verkopen. Ook kregen we tussen neus en lippen door te horen dat er drie nieuwe kavels komen die bij de nieuwe beroepen horen en dat fotograferen een nieuwe vaardigheid zal zijn.

De nieuwe uitbreiding zal in april komen en is niet alleen voor de PC maar ook direct voor de Mac beschikbaar. Wie heeft er zin in?!

12 reacties

  1. Ik heb er zin in, maar niet in de prijs. Ik vind 40 euro best wel veel. Spijt dat ik In de Natuur heb gekocht, ik had dit liever wilen besteden aan Aan Het Werk. Lijkt me een erg leuke uitbreiding!

  2. Nou tot nu toe lijkt wel veel op De Sims 3 Ambities. En verder ben ik gewoon meer een Sims 3 fan. Ik hoop dat jullie het nu snappen.

  3. Ik ben ook meer een Sims 3 fan. Ik speel Sims 4 zelfsmiet eens momenteel maar Sims 3 (en ben Sims 2 een beetje aan het ontdekken). Maar eerlijk gezegd vind ik Ambities best lastig werken in een open wereld. Eigenlijk gaat het alleen als je met 1 sim speelt. Dus ik denk eigenlijk dat dit weleens heel leuk zou kunnen worden in Sims 4, omdat je met 1 geïsoleerde sim tegelijk kunt spelen zoals in 2.

    1. Maar als je bijv. 8 uur werkt en je hebt nog meer Sims thuis zitten die vrij zijn.. Dan zou je die een hele tijd niet kunnen besturen en dat vind ik wel een nadeel! Maar ik wacht wel af wat ze daar over gaan zeggen 🙂

  4. ik weet niet, in de sims 3 vond ik het helemaal geweldig, alleen kon je dat idd alleen met 1 sim anders gaan die andere helemaal zeuren. wel fijn, misschien heb je dan iets te doen als je sims aan het werken zijn i.p.v naar een doodstil kavel zitten staren. ik ben al wel enthousiast! vooral die winkels!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *