Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Aan het Werk

De Sims 4 Aan het Werk Trailer

Daar issie dan hoor! De Nederlandse aankondiging van De Sims 4 Aan het Werk. Je ziet hier de drie nieuwe beroepen; arts, politieagent en detective. Maar dat niet alleen! Ook de nieuwe vaardigheid fotograferen is er goed in verstopt en het nieuwe apparaat dat lijkt op een 3D printer. Wat hopen jullie te zien in de nieuwe uitbreiding?

9 gedachtes over “De Sims 4 Aan het Werk Trailer”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>