De Sims 4 Filmavond accessoires aangekondigd!

Het is in het nieuwe jaar alweer tijd voor een nieuw accessoires pakket want zojuist is De Sims 4 Filmavond Accessoires namelijk officieel aangekondigd! Het pakket draait, zoals de naam ook al doet vermoeden, volledig om het kijken van films en bevat daarom ook verschillende grote televisieschermen en een gloednieuwe popcorn-machine, allemaal te zien in de bovenstaande trailer. Het pakket zal volgende week dinsdag, 12 januari, al uit gaan komen!

Update – 19:30 uur: De trailer is nu ook officieel in het Nederlands beschikbaar. Bovendien was een half uurtje geleden ook al bekend geworden dat de Nederlandse naam van de uitbreiding, De Sims 4 Filmavond Accessoires, gaat worden. Dat is daarom nu ook allebei aangepast in de oorspronkelijke post.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

7 reacties

   1. Ik weet eigenlijk wel zeker dat de uitbreidingen genoemd in die surveys ooit wel zullen gaan komen, zeker huisdieren, universiteitsleven en seizoenen. Fans willen die pakketten zo graag dat EA wel erg dom zou zijn om ze niet uit te brengen. (Zo’n uitbreiding maakt immers gewoon 100% zeker winst.) Echter is er ook een reden dat niet alles nu al uitkomt (zeker die gewilde uitbreidingen) en dat is omdat EA de serie wil spreiden zodat iedereen zoveel mogelijk uitbreidingen en andere tussentijdse vormen van DLC zal gaan kopen om de tijd mee door te brengen.

    Desalniettemin ben ik absoluut ook geen fan van elke maand een nieuw game pack of accessoires pakket uitbreidingen en heb ik ook liever alleen de uitbreidingen, maar zo is De Sims/EA nou eenmaal. Er zijn op dit moment gewoon genoeg Simmers die die kleinere pakketten blijven kopen dat EA er winst over blijft maken en er dus absoluut geen reden is om ermee te stoppen.

 1. Het gaat het er niet om dat fans perse huisdieren en seizoenen willen. Ik vind de sims 4 zwaar afgeraffeld. Vroeger zaten er in accesoirespakketen altijd 60 nieuwe items met een thema.
  Nu is zijn het er niet eens 20.
  Ik bedoel ik kan ook een nieuwe type bijzettafel maken, een nieuw type muurverlichting, een nieuw decoratiestuk, een spiegel een nieuwe deur en raam. 5 verschillende nieuwe kledingstukken…dat in een pakket proppen en voilla…The sims 4 Hallway stuff. ohja dit kost 20 euro niet te vergeten.

  (natuurlijk kan ik dit niet 😉 ), maar het is heel veel minder dan de voorgaande sims series.

  1. Idd. Er zijn zeker mensen die het wel kunnen. Bijvoorbeeld de mensen die CC maken voor De Sims. Die doen het -heel vaak- voor niks en het is soms ook beter dan wat EA zelf maakt.

 2. Wat een onzin dit zeg.. Helemaal eens met het commentaar van desims2. Ik ben wel iemand die niks meer gaat kopen tot iig huisdieren en seizoenen er zijn..

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *