Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Kinderkamer accessoires

De Sims 4 Kinderkamer Accessoires: Skylar Stecker

Skylar Stecker, een Amerikaanse zangeres en actrice, heeft deze twee renders van haarzelf in als Sim in De Sims 4 gedeeld op social media ter promotie van De Sims 4 Kinderkamer Accessoires. Zelf is ze in dit accessoirespakket dan weer te horen op de nieuwe tiener radiozender met haar single Crazy Beautiful. Een korte preview van de opnamesessie daarvan kun je in de video hieronder bekijken. Bovendien is ze voor de geïnteresseerden zelfs als Sim in de Galerie te vinden!

https://twitter.com/TheSims/status/748214409122582529

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>