De Sims 4 Kinderkamer Accessoires: Skylar Stecker

Skylar Stecker is met haar single Crazy Beautiful te horen in De Sims 4 Kinderkamer Accessoires

Skylar Stecker, een Amerikaanse zangeres en actrice, heeft deze twee renders van haarzelf in als Sim in De Sims 4 gedeeld op social media ter promotie van De Sims 4 Kinderkamer Accessoires. Zelf is ze in dit accessoirespakket dan weer te horen op de nieuwe tiener radiozender met haar single Crazy Beautiful. Een korte preview van de opnamesessie daarvan kun je in de video hieronder bekijken. Bovendien is ze voor de geïnteresseerden zelfs als Sim in de Galerie te vinden!

https://twitter.com/TheSims/status/748214409122582529

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *